BABYSANG HØSTEN 2017
BABYSANG HØSTEN 2017

Velkommen til babysang!

St.Petri og Domkirken menigheter inviterer til babysang på St. Petri  menighetshus  (i Rektor Steens gate 7 på Våland) hver torsdag kl. 11.30 14.september til  til 8.november 2017 (Unntatt i høstferien 12.oktober) 

Babysang  handler om tre ting: La barna lære og glede seg over sang, musikk og rytmer, og å gi mammaer og pappaer et sosialt treffsted i nærmiljøet. Det er for dessuten kirkens  trosopplæringstiltak for de aller minste.

Samlingene består både av musikk og noe sosialt. Fra 11.30 til 12.00 synger/danser/leker vi. Deretter er det deilig lunsj til foreldrene, mens barna kan sove, spise eller leke.

Det er Karen Smith-Gahrsen, trosopplærer i Domkirken menighet som leder de fleste samlingene. 

Vi har ingen påmelding, og det er ikke nødvendig å komme hver gang. Men vi ser at barna har størst utbytte etter 3-4 ganger, når de vet hva som skjer og kjenner igjen melodiene og rytmene.

Babysang passer for barn fra 3 til 12 måneder. Men noen eldre barn blir også med. Tilbudet er åpent for barn fra hele byen, selv om barna som er bosatt i St.Petri og Domkirken menigheter er spesielt invitert.

Det koster kr. 50 hver gang, kr.20 om du dropper lunsjen. Ta gjerne med hele barselgruppa!

Siste babysang for våren er torsdag 1.juni 201721. januar 2018 | Logg inn | Copyright 2018 St. Petri menighet Powered by Agrando